Full fart på SMART

2019-04-18

Som vanligt är det full fart här på SMART-avdelningen. Vi producerar massor och håller högt tempo. Här kan ni läsa om några nyheter av allt som händer hos oss.

DELA


Nu är våra tre pilotbutiker från nya kedjan Em home igång med SMART och vi önskar även Thommy på Em home Uppsala och Jonas på Em home Norrköping med all personal i butikerna varmt välkomna till SMART! Pilotperioden rullar för fullt och vi laddar för kommande utrullning.

Vi vill även önska fler nya kunder varmt välkomna till SMART som tillkommit under våren. Audio Video Kristianstad, Audio Video Stenungssund, Humla Fjälkinge & Sala Foto.

Samtidigt som det stora jobbet tillsammans med Em home rullar har vi även kommit igång med två pilotbutiker som nu kör SMART integrerat med Tickra och mobila arbetsorder.

Vår kommande funktion med arbetsnamnet Installed Base, verktyget för att att hålla koll på kundens tekniska miljö och avtalsfakturering, jobbas det på för fullt vad gäller funktionalitet och design – håll ögonen öppna för ny information!

I början på maj kommer SMART befinna sig på Electras årliga hemelektronikmässa Contact och träffa många av våra kunder och leverantörer. Kom och träffa oss i vår monter!

Vi önskar er alla en Glad Påsk!


Hur kan vi hjälpa dig?

Hör av dig till oss på Smart Support, så får du snabba och konkreta svar av experter på drift och teknik.
Maila oss, ring oss eller tryck på knappen och få support direkt.

Support direkt

Smart är butikskedjornas eget affärssystem. För handlare av handlare. Kontakta oss