Gör ett SMART val

2018-09-06

Vi tycker att val av affärssystem är enkelt. Femton butikskedjor och 800 handlare har varit med och utvecklat SMART. Ett komplett affärssystem för butiker, e-handlare och omniverksamheter som är kraftfullt men enkelt att använda och komplett för handel i alla kanaler. Därför väljer vi SMART. Se våra vallöften nedan om hur ni gör ett SMART val.

DELA


Våra vallöften

Vi lyssnar på er, gör en analys av hur ni jobbar och vad ni behöver för att vi tillsammans ska veta att SMART är den rätta lösningen för just er verksamhet. Vi visar hur vi kan hjälpa er att jobba enkelt och effektivt genom ett SMART affärssystem som ger er tid för det som är viktigt - er verksamhet.

Uppstartssträckan är kort. Vi gör det riktigt enkelt att implementera och komma igång med SMART som är installerat och klart på 24 timmar med full funktionalitet från dag 1. Vi erbjuder alltid att finnas på plats vid uppstart i butiken för att på bästa sätt finnas till hands för er så att starten blir så bra som möjligt.

SMART är en molnbaserad lösning. SMARTCloud ger dig fullständig överblick på hela verksamheten i alla led, var du än är. Det samlar affärssystemets alla fördelar i molnet vilket gör att du får övergripande koll på läget, men också detaljerad kontroll på artikel- och marginalnivå, oavsett om du sitter på tåget eller är i sommarstugan.

Öppna butiker står aldrig still. Smart har hela 99,9 procents driftsäkerhet. Men du kan lita på Smart till 100 procent, eftersom systemet kan användas i offline-läge. Om du någon gång skulle tappa uppkopplingen kan butiken och försäljningen rulla på ändå. Försäljning i offline-läge sparas över och synkas i Smart, så att historik, statistik och kundinformation uppdateras och är korrekt.

Vi erbjuder en hög nivå på service och support till alla våra kunder. Vi kan enkelt och snabbt vara med er genom vårt fjärrverktyg som gör att vi genom er tillåtelse kan vara med i kassan och hjälpa er direkt för att ni ska kunna hjälpa era kunder i alla lägen.

Vi tror på samarbete och att ta ett steg i taget tillsammans. Vi hjälper till innan, under och efter implementeringen av SMART. Gör därför ett SMART val av nytt affärssystem! Kontakta oss på 0480-42 76 00