Nytt i SMART

2018-10-12

I snitt släpper vi en ny version av SMART varje vecka. Det innebär att vi ständigt levererar flera uppdateringar och helt nya funktioner för att möta våra kunders efterfrågan och den digitala utveckling som sker inom branschen. Här kan ni läsa de senaste nyheterna som kommit!

DELA


Vi har skapat en helt ny hantering av offerter i SMART som ger flera fördelar med målet att skapa ett bättre flöde i processen. Vi vet att offerthantering används mer och mer, det är dessutom något som kan komma att ändras mer än en gång under en försäljningsprocess. Därför har vi nu byggt funktionen utifrån behovet av att kunna spara ner och hantera olika versioner av offerter. Detta för att man aldrig ska förlora någon information. Man har även koll på alla sina utställda offerter och vet vilken status de har, om de har förfallit eller när de blivit godkända. När en offert blir godkänd blir den automatiskt en kundorder för att spara tid för er, och tar er vidare till nästa steg i processen. 

Vi vill ge våra användare mer tid till sina kunder och få bort onödigt manuellt arbete och göra flödet i SMART så bra som möjligt. För att minska dubbelarbete har vi nu skapat funktionen att kunna kopiera en offert eller kundorder. Vid försäljning mot t ex företag är det vanligt med ordrar som både är stora och som dessutom kan vara återkommande per månad eller kvartal. Vår nya funktion kommer bli väldigt användbar vid sådana tillfällen. Välj mellan att skapa om en likadan order till samma kund, eller skapa en ny med samma innehåll fast till en annan kund. Ändra, ta bort eller lägg till nya artiklar precis som vanligt, vi ger er möjligheten att jobba ännu mer flexibelt!


Hur kan vi hjälpa dig?

Hör av dig till oss på Smart Support, så får du snabba och konkreta svar av experter på drift och teknik.
Maila oss, ring oss eller tryck på knappen och få support direkt.

Support direkt