Ta chansen - påverka SMART

2018-08-14

Vi är taggade inför en fartfylld och spännande höst laddad med nyheter och roligt jobb framför oss. Vi ligger i en fas där vi kommer fokusera på nya områden för både befintliga och nya kunder. Vi kommer dessutom att blir mer aktiva här på vår hemsida samt på våra sociala medier där vi bland annat kommer ha omröstningar där ni aktivt kan vara med och påverka.

DELA


Swish, kortbetalning och delbetalning blir allt vanligare inom Retail-branschen. Är vi på väg mot ett kontantfritt samhälle? Vi vet i alla fall att kortbetalningar är det betalningsalternativ som används mest i SMART.

Just nu pågår en omröstning på vår Facebooksida: Ska kortbetalning vara det förvalda betalningsalternativet istället för kontanter? In och rösta!

Länk till omröstningen på Facebook hittar ni HÄR, klicka på Facebook-loggan här på hemsidan eller sök på SMART Omni Tool i er Facebook-app.

Glöm inte att Gilla inlägget om ni tycker att detta är ett roligt initiativ där ni enkelt kan vara med och påverka. Då kommer det dyka upp fler omröstningar!

Följ oss på Facebook: SMART Omni Tool för att ta del av nyheter, omröstningar och annat roligt!