Telliberry

SMART med e-learning för Telliberry

 

”Vi som står bak Telliberry er en gjeng unge gutter som brenner for å skape de beste kjøpopplevelsene i bransjen. Vi bruker mer tid på våre kunder, og gir det lille ekstra når det gjelder service.”

Om Telliberry AS: Telliberry erbjuder lösningar inom telekommunikation genom abonnemangsförsäljning och finansiering
Namn: Jimmy R. Olsson, VD.


När Jimmy R. Olsson och hans medgrundare Pontus Lundahl och Goran Beric startade telekomkedjan Telliberry i Norge hade de en gedigen bakgrund från branschen i Sverige. – Vi hade många års arbete bakom oss som konsulter för svenska telekomkedjor. Det vi tog med oss till Norge var branschkunskapen, engagemanget, kundfokus och butiksdatasystemet Smart som vi redan kunde utan och innan.

Telliberry är en oberoende återförsäljare av telekom och samarbetar med Norges två största operatörer, Telia och Telenor. Kärnverksamheten är försäljning av mobiltelefoner, surfplattor, datorer och TV-apparater med fokus på service. Den första butiken öppnades 2015 och den norska personalen, som inte hade någon tidigare erfarenhet av Smart, har snabbt och smidigt kommit igång med butiksdatasystemet.

– Vi har haft stor nytta av e-learningtjänsten som Smart erbjuder. Här kan varje säljare enkelt se hur verktyget fungerar steg för steg med hjälp av videoinstruktioner. Smarts supportavdelning, som är tillgänglig 6 dagar i veckan, har också varit en stor hjälp för att lösa eventuella problem. De är kunniga och kan alltid förklara på ett bra sätt, så att vi kan komma vidare.

Telliberry lyfter även rapportfunktionen i Smart. – Funktionen ger oss snabb tillgång till rapporter över omsättning, marginaler och tydlig översikt över vilka produkter som säljer mest i butikerna. Det gör det enkelt för oss att planera inköp och se vilka produkter vi ska fokusera på i framtiden.

DELA

Smart är butikskedjornas eget affärssystem. För handlare av handlare. Kontakta oss